Lettering workshop

Det om något är flow när man lyckas pricka in en arbiskurs precis den helgdagen när snön vräker ner och man påminns att det bara är slutet av mars ännu. För tillfället känner jag inte alls någon glädje med att blogga, så att få gå på lettering workshop med den fantastiska Sofie passade på något vis alldeles perfekt.

Jag känner Sofie från tiden i Vasa när hon var en av de som ledde kören där både jag och Daniel sjöng. Sofie är en sån där människa som skulle passa bra i min garderob med mysiga människor (jag har ingen sån sådär på riktigt, men om jag hade en så är det fler personer som jag redan hunnit ”samla” där) som man kan plocka fram och prata med eller bara bli på gott humör av.

019e4131a4c3d223e0cd70f357366ffd053d4f0e39Processed with Rookie

Från början var mitt syfte med workshopen att komma hemifrån och göra något kreativt, bara JAG, men ju närmare ”idag” det blev desto mer insåg jag också att det är en mycket bra kreativ kick inför sommaren när jag ska börja jobba igen. Mitt problem med såna här kreativa sysselsättningar är att jag vill för mycket, så samtidigt jag satt och ritade idag passade jag på att öva mig på att ta det lite lugnt och försvinna in i mig själv. Det är väl det som är mindfulness skulle jag tro, oavsett vad man gör för att komma till ro.

Att rita bokstäver känns faktiskt aningen hälsosammare än att stirra på telefonen. Faktiskt.

2 reaktion på “Lettering workshop

  1. Vad roligt! Jag var SÅ nära att anmäla mig till workshoppen i Krombi, men så insåg jag att jag hade alldeles tillräckligt med program den veckan ändå… Ni sjöng alltså i Blessed mess? Undrar om vi gjorde det samtidigt… Jag var med åtminstone 2006-2007, kanske året före också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *