Sprattelgumman

IMG_3363.JPG
JossanP tipsade om polarn och pyrets ”pyjamaspåse” på som blogg. Jag läste, blev övertygad och beställde hem en åt Milea.
Det visade sig vara precis vad vi behövde till vår sprattelbebis. Några nätter orkade vi med vanlig pyjamashalare som ledde till att man hela tiden fick trä in armar och ben igen när hon sparkat sig ur. Nu har vi istället bara ärmarna hon kryper ur. Hundra poäng alltså!

9 reaktion på “Sprattelgumman

  1. Vilken sötis! En sådan pyjamas borde vi också ha haft till de små – men visste inte om denna sort innan nu! Men ett bra tips att ge som gåva till en nyfödd 🙂

  2. Super att ni också fick användning för den! Är fullkomligt kär i vår och får vi nån fler bebbe så får nog hen en sånhär också! Lillasyster använder sin som pyjamaklänning för tillfället! 🙂

  3. Hos oss funkade pyjamaspåse inte alls, inte heller vanlig pyjamas riktigt första tiden. Med våra flickor behövdes body och strumpbyxor, annars läckte blöjan. Tajt skulle det vara och Pampers blöja ;-). Tur att de båda är födda på vintern! Fast vi hade inte samma problem med storebror, han hade nog vanlig pyjamas och Libero från start.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *