Utmaningen nådde källbacken

fragaSå, nu har både Emmi och Sandra uppmanat mig till att tänka. Den härkvällen är antagligen den sämsta tänkbara för att utöva den konsten, alltså att tänka, men jag kan försöka iallafall. Nu när jag har satsat i så här fina rubriker och allt (hjälp ändå så svårt det är att arbeta i photoshop direkt man har haft ett längre uppehåll).

Nåjanå!

fraga1Jag måste väl ändå svara likadant som så många andra har svarat på den här frågan, att det roligaste definitivt är att nätverket växer på bara en millisekund. Lämna en kommentar hos en random, okänd bloggare, och direkt är bollen i rullning och du har en ny bekantskap!

fraga2Vadå speciell?! Om man heter Sandra måste man ha en bra blogg helt enkelt. Eller hur Sandra och Sandra?!
Nåmen om jag ändå måste vara seriös här och nu så är jag brutalt ärlig med mig själv och här på bloggen. Får jag panikångest igen så lär ni garanterat få höra om det.

fraga3Den är antagligen fortsättningsvis väldigt grön i sitt utseende, och förhoppningsvis mycket mer aktiv. Aktiv på det sättet att alla ideér faktiskt blir till inlägg och inte lämnar bort någonstans på vägen mellan amning, blöjbyten och trots. Jag hoppas, hoppas, hoppas också att jag har ork att skriva mer om allt annat som intresserar mig, och inte bara om när vi hälsade på grannhästarna. Visst vore det roligt med mera inredning och trädgård igen?

fraga4Nää, sån jobbig fråga! Jag måste på riktigt säga pass på den just nu. Mitt huvud svämmar över av oxytocin. Förresten tror jag inte att jag har skrivit det där ”allra bästa inlägget” under den här tiden jag har bloggat här. I mitt arkiv med 2500-ish inlägg finns säkert något guldkorn.

fraga5Det här är däremot en perfekt fråga!! Om alla tittar till hööööger så ser ni en lång lista med länkar (ALLA bloggar borde ha en sån!). Det är alla bloggar från min reader, de där som jag lusläser och inte kan missa ett endaste inlägg av. Jag ska utöka listan vartefter jag hittar nya intressanta bloggar, har jag tänkt.
Men förutom alla dessa fantastiska bloggare till höger vill jag verkligen lyfta fram, och samtidigt sörja lite till över att allas vår Maria Lindell inte längre bloggar offentligt. Den bloggen var en sann inspirationskälla och jag vill gärna slå ett slag för kategorin ordning och redaJag hoppas att den blir evig så man alltid kan gå tillbaka och titta på hur lite man egentligen behöver ha i sina skåp.

Ska vi säg att e va he he? Nu hoppas jag att Husmor Anna, Malin och Madeleine ska hänga på den hetaste listan i svenskfinland.

En reaktion på “Utmaningen nådde källbacken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *