De forna novembers julstämning

julmys5 (Medium) julmys3 (Medium) julmys4 (Medium) julkisse (Small) köksfönster (Small) IMG_7661

 

Hur böjer man ”november” i plural egentligen?

Egentligen hade jag tänkt visa er hur mycket roligt man kan ha med hyacinter, men när jag tittade genom mitt fotoarkiv så visade det sig att jag tydligen inte har dokumenterat alla arrangemang. Så istället blev det ett inlägg om hur mycket julfeelis jag tycks ha haft redan i slutet av november de senaste åren. I år inte så mycket julfeelis alls ännu.

För mig finns det mycket julstämning att hämta i skogen, så imorgon tänkte jag bege mig till mammas urskog för att krypa runt i jakt på lite sånt. Det är ju ändå inte så många dagar kvar till lillajul med julöppning, julmarknad, lillajultomte och julmiddag… med andra ord börjar det bli dags att varva upp julstämningen på riktigt!

Adventsljusstaken till exempel, den borde jag kanske plocka fram ur sitt ide i pannrummet (den blir av någon anledning alltid placerad där, precis som den är, i väntan på nästa säsong) och slänga bort all gammal mossa ur den. Så får jag väl gå ut och skrapa av lite ny mossa från någon av våra stenar och arrangera lite snyggt igen.

IMG_7753

Så där snygg var den ja!

En reaktion på “De forna novembers julstämning

  1. Fint du har haft det tidigare Novembrar. Jag tror det borde böjas till: en November flera Novembrar… fast jag har nog aldrig sett det göras dock 😉

    Funderar på att dra igång julen här hemma nu, vi hade julmarknad i byn förra helgen så det borde vara okej eller hur!
    Ha det så bra och stor kram från Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *