Lillajulfesten 2014

IMG_5165IMG_5171 IMG_5174

I lördags hade vi vår traditionella lillajulfest vid mammas. Det lär vara den sextonde i ordningen, och antalet gäster blir bara fler och fler i takt med att vi yngre hittat en andra hälft (ja jag har ju till och med bidragit med två barn också!). I år var vi hela 19 personer som trängdes kring två långbord, men vi vet ju alla att det finns rum om man har ett hjärta.

Vi åt oss så mätta och belåtna av alla godsaker som bjöds, och när utbudet är så här bra är det lätt att lämna bort potatisen från tallriken. Det är den här julmiddagen som är startskottet för julfirandet, och i år känns det verkligen som att julstämningen infann sig efter den kvällen.
Barnen fick små julklappar av lillajultomten och vi vuxna bytte fulklappar med varandra (ju crazigare desto bättre). Ett mycket lyckat koncept som jag rekommenderar vidare.

Så firade vi, i år igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *