Små, små snabba fötter

IMG_2671.JPGIMG_2672.JPGIMG_2674.JPGIMG_2675.JPGIMG_2678.JPGIMG_2676.JPGIMG_2682.JPG
Vi hade inga planer alls för den här villaavslutningen, så vi bestämde oss hastigt och lustigt för att göra en spontan utflykt till villan idag. ”villan” är oss en stor gammal skola vid en insjö i Vörå. Min moffa gick i skola där som liten, så fick han ärva och renoverade upp byskolan till sommarstuga där hela släkten ryms att trivas.

Vi gjorde inte så mycket, utan njöt mest bara av att vara där. Plockade amerikanska blåbär, promenerade på grusvägen, ”körde” Elsas traktor (Elsa var moffas syster, och hennes gamla traktor har alltid fascinerat oss barn.) och pallade äpplen av Agnes. Nu är det så att varken Elsa eller Agnes lever så det är ju inte särskilt riskfyllt att sitta lite på den enes traktor och smaska på den andres (inte så goda) äpplen.

IMG_2680.JPGIMG_2681.JPG

När vi kom hem från villan slog vi till och åt räksmörgåsar, bara för att ha det lite festligare nu ikväll när alla andra har det. Så hade jag redan på hemvägen, när jag satt i mitten av baksätet och trängdes mellan Leons bilstol och min lilla mommo, bestämt mig för att ikväll ska jag bara ligga i soffan och läsa bloggar. Så då gjorde jag det till lugn och behaglig musik, ända tills jag somnade. Det är sånt som händer liksom, när man lyssnar på ljuv musik.

Men vad åt ni för festligt ikväll?

2 reaktion på “Små, små snabba fötter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *