Cirkulera!

Men hjälp! Vad är det jag lider av egentligen när jag IGEN håller på med en brutal ommöblering?! Det känns som att precis allt i hela huset snart har cirkulerat runt och ännu har jag inte hittat någon perfekt lösning. Köket är i sin ordning liksom badrummet. Och hallen är också okej för stunden… Men vardagsrummet! Det ger mig på riktigt lite ångest.

IMG_5544.JPG
Just den här delen som man ser från hallen och köket är väl ganska bra (förutom att det där lilla vita bordet eventuellt ska upp på vinden. Mitt stora problem är främst att jag skulle vilja ha något under tv:n (som hänger på väggen och ska fortsätta med det), men jag vet inte riktigt vad. Förslag?

IMG_5545.JPG

Det här skåpets placering är vi däremot nöjda med! Man kunde förresten kalla det här ett av de bättre loppisfynden, 70€, och då har det historia i fd Normens skola (ni vet byggnaden mitt på torget).

Förresten, när jag tänker efter har jag alltid varit en hopplös ommöblerare. Mitt flickrum har jag t.o.m. Haft mardrömmar om där allt snurrade runt. Och en gång bytte jag till och med rum med min bror för att jag ville ha något annat att möblera (det betydde att jag delade rum med den yngsta brodern istället).
Rummet jag hade när vi bodde i lägenhet var litet och såg ut som ett durkslag efter allt ommöblerande också på väggarna.
Det var först i mitt tonårsrum (det var mitt tredje rum i den tredje bostaden vi hade) som jag efter lite ommöblerande till slut hittade en optimal lösning. Det är tydligen det som krävs innan jag lugnar ner mig -en trivsam atmosfär.

Nu måste jag googla lite lösningar till tv-bänkar.

Ps. Jag är glada att ni finns kvar!

2 reaktion på “Cirkulera!

  1. Men alltså, ja visst int att man kunna exister utan att konstant möbler om. Har tydligen int heller hitta nain optimal lösning. På na! Å tå ha ja flytta 13 gangor… #detblirmångaommöbleringar

    p.s. vita bordet!! Aaah! Vill haa!!

    • Va bra att e finns fleir!! 😀 Ni har jo utrymmi ti möbler ni iaf :/
      Bordi ja!!! He e arvegods å ja sko itt vila möbler bort e egentligen 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *