Julafton was here

IMG_5780.JPGIMG_5783.JPG

Leon var inte det minsta rädd för tomten igår och hämtade alla sina paket själv. Ja han ville till och med hämta oftare än vad hans namn stod på paketen, så det var ju tur att Milea inte kunde hämta själv i år.

Förra året minns jag att jag tyckte att det var lite pinsamt hur många paket vi vuxna fick, så i år när mängden var betydligt mindre var det så skönt!

IMG_5789.JPG

Av min mamma fick jag två pajformar, vita teema-tallrikar, muminglas i ETT paket (kvalitet framför kvantitet!!) och en nessesär för mina diabetesgrejer i ett paket. Lagom lagom lagom tycker jag! Av mommo fick jag stickasockor och teematallrikar (nu har vi redan sex stycken, eftersom Daniel också fick!), och av Mommi fick jag en pannlapp. Sedan fick vi sällskapsspelet ”råttfällan” tillsammans, och presentkort på restaurangbesök… Daniel fick inredningsdetaljen -ett brickbord! Av min mamma, bara för att han länge velat ha ett.

Söis, där fick ni redovisningen av min julklappshög… Ni kan däremot bara drömma om att jag skulle räkna upp allt vad barnen fick. Jag satt oskojat och öppnade paket ännu när alla andra funderade på kaffet. Nästa år tror jag att vi lämnar våra julklappar åt barnen, hemma under granen och öppnar dem senare, så får Leon fokusera mer på innehållet än på öppnandet.

Men överlag ger jag 100 poäng till att fira vid någon annans, jag skulle aldrig orka stå som värdinna för julaftonsfirandet inser jag nu.

2 reaktion på “Julafton was here

  1. Ja sidu Leon är ju en tuff kille! Här e man inte rädd för tomten inte! Ser ut som att han trivdes och att ni hade en fin jul!

    God jul & Gott nytt år till hela familjen! <3

    /Kitty

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *