En liten julhälsning

IMG_5728.JPG

GOD JUL!! Hoppas ni har en fin julafton i bagaget, att ni är mätta, och att ni är nöjda med de paket som tomten kom med!

Vi firade julafton vid mamma och mussis, tillsammans med Filip, Amanda, Jonatan, Tove, Frank, och Theo. I skrift ser det inte ut som så många, men i verkligheten var det fullsatt runt matbordet och varmt och mysigt i vardagsrummet. Men oh så trevligt vi hade det! Leon hade inte alls tid att varva ner och börja sova den vanliga tiden runt åtta… Istället drog han ut på den vakna tiden ända till midnatt och slocknade som ett ljus när ytterkläderna skulle kläs på, och vaknade inte förrän NU när klockan visar 10:15.

I år var det året när jag accepterade att jag inte är ett barn längre, och att julafton inte behöver vara som mina barndomsjular. Granen behöver inte dofta jul, allting behöver inte vara rött och grannt, och jag är nöjd med ett fåtal paket (hah! Jag öppnade ju ändå de tusental paket som barnen fick!). Det är skönt att förvandlingen från barn till vuxen är färdig, och att jag äntligen kan njuta av julen på ett lugnare sätt. Det enda jag är lite besviken på, är att jag inte hann hämta en andra tallrik fisk, köttbullar och korv innan jag blev mätt av skinka och mustapekka-sås.

… Men visst får man säga att det är skönt när julafton är förbi?!

2 reaktion på “En liten julhälsning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *