Tavelvägg

IMG_5697.JPG

Jag kan omöjligt säga varför det har blivit så här, men nu i december är det som att inredningsnörden i mig har kvicknat till efter sin långa, långa koma. Först fick köket sig en rejäl omgång (skafferiet är fortfarande ofärdigt), och så var det vardagsrummet dagen före julafton. Ja och ännu innan det så fick vi ta bort skåp och bänkskiva i badrummet när vi haft ett litet vattenläckage. Jag kan med andra ord säga att absolut inget ser ut som det gjorde i början av året.

På bilden ser ni en tavelvägg i vardagsrummet. En del ramar saknar fortfarande bilder, och något har inte ens kommit sig upp ännu, men det är på gång! …i verkligheten står det en proppfull torkställning framför nu så mycket för den inredningen… Men så är inredning med barn väldigt intressant, och ger massor med möjligheter att få tänka ut nya lösningar.

Med det här sagt tror jag att jag fått en inriktning på den här bloggen. Vardag, inredning och trädgård (utredning?)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *