Pappas flicka

IMG_0027.JPG

Vi får se om det inte blir en blåögd liten flicka det här. Daniel har blå ögon (liksom båda hans föräldrar) medan jag och Leon har bruna. Hela min släkt är i stort sett brunögda med brunt hår. Vääääldigt dominanta gener alltså, så vi har bara räknat med att vår fröken också blir brunögd, men kanske kanske är det så att Milea fått sin pappas ögonfärg. Inte mig emot.

4 reaktion på “Pappas flicka

  1. Wau! Min tös är just nu delad itu (hinner ändras) ena ögat är blått och andra blå-grön-brunt. Min man har blått och jag blågrönbruna. Får se hur vår kommande skrutt får 🙂

  2. Vår mellersta har grön-bruna ögon, precis som sin pappa. Har de bruna kläder så ser ögonen brunare ut, har de grönt eller andra färger på sig så ser ögonen grönare ut. Men hennes ögon var blåa från början och antog inte grön-brunt förrän hon var 2-3 år. Äldsta har blåa ögon som jag och även yngsta, men hon är bara knappt två, så det kan säkert ändras för henne än. Men är det annorlunda med riktigt bruna ögon? Är de bruna från början?

    • Leon hade blåa ögon ganska länge, men de var alltid mörkblåa… Mileas ögon har blivit ljusblåa nu vid fyra månader ungefär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *