Vårt vardagsrum

Tänk vad ett litet skrivbord kan ställa till det. Under kvällens ommöblering (ja, vi möblerade om igen) sa jag åt Daniel att det är möbelroulette vi håller på med, man vet aldrig var våra möbler landar.

Skrivbordet ja. Jag tror att det var så att min Mommo har haft det som liten, men då var det träfärgat, nu är det svart med härligt nötta kanter. De senaste tiden har det fungerat som sy-bord, men nu behövde Mommo och moffa få lite mer svängrum så då fick det komma hit till källbacken.
Jag ville helt enkelt inte bara lägga det på vinden, utan faktiskt ge det en värdig plats i hemmet. Vad är väl mer värdigt än blickfånget i vardagsrummet?
IMG_0086.JPGIMG_0087.JPG

Ett evigt problem i småbarnsfamiljer är väl ändå spridningen av leksaker. I vårt hus finns det inget extra rum att ha som lekrum på bottenvåningen, så leksakerna måste förvaras i vardagsrummet. Hittills har vi haft dem i bokhyllan, typ, när de inte varit utspridda över hela huset. Ingen ordning alls alltså! Nu har vi flyttat om så Leon och Milea har ett helt eget skåp bara för leksakerna. Lättare för oss föräldrar att städa upp också.
IMG_0102.JPGIMG_0095.JPG

Nu är jag faktiskt väldigt nöjd över vardagsrummet känner jag, allt är på rätt plats och det är inget som känns ”njää”. Det är harmoni och balans helt enkelt! Jag fick flytta min favoritinredningsdetalj, trädet, men det blev bra vid skrivbordet också -och i blickfång!
Det är så nice och så skönt med ett harmoniskt vardagsrum!!
IMG_0098.JPGIMG_0092.JPGIMG_0103.JPGIMG_0100.JPGIMG_0101.JPG

6 reaktion på “Vårt vardagsrum

  1. Oj vad fint! Ett stort och mysigt vardagsrum är nog något jag önskar mig i vårt framtida hus! Hur har ni annars gjort med trädet? Har ni behandlat det på något sätt?

    • Tack! Trädet är helt naturligt, typ tre grenar/kvistar jag fäst på väggen bara. Det tycks hålla hur bra som helst, för det börjar nog ha ett par år på nacken 🙂

  2. Oj, vad fint med trädet! Gillar fågelbonsidén också! Sen måste jag bara kommentera Mexican train spelet som ni har: det är ett av mina favorit spel! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *