Det underbara brödet

IMG_4131.JPG

Se där! Det blev ett zucchinibröd det här århundradet ändå! Jag vet faktiskt inte varför det inte blev av förrän nu, när det faktiskt är sjukt enkelt att baka. Annars skulle jag inte ta mig tiden att baka nu när vi ännu vänjer oss med den tuffa vardagen som tvåbarnsföräldrar, men det här kolhydratfria brödet underlättar faktiskt. Det var likadant när Leon var nyfödd, då glömde jag också bort att ta insulin när jag åt något och det är lika med högt blodsocker. Så vad är då enklare lösning än att undvika de usla kolhydraterna som höjer blodsockret. Diabetessköterskorna gillar inte alls att man undviker kh, men jag gillar logiken.

Och nej, ni får inget recept HÄR… Istället får ni klicka er vidare till mammas blogg
för att få receptet på zucchinibrödet (dubbelsats ger ett formbröd, som också är utmärkt till smörgåstårta).

En reaktion på “Det underbara brödet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *