Mätt som en plätt

IMG_4353.JPGIMG_4354.JPG

Ikväll åt vi riktigt lyxig söndagsmat här hemma, bara för att jag redan hade stått i köket hela dagen och hade orken, och för att vi kunde. Vem orkar nu stå och steka tillräckligt många plättar för att kunna bli mätt?! Det finns ju faktiskt varianter där det räcker med en plätt för att bli mätt (så rimmar jag också! Fantastiskt!). Jag valde förstås den snabbare vägen och stekte varsin kolhydratfri plätt åt Daniel och mig. Leon åt någon tugga av själva plätten, men slukade grädde och bär.

Grädde och bär blir man också väldigt mätt av, och ingen kvällsgröt alls ville han ha.

2 reaktion på “Mätt som en plätt

  1. Ojojoj så sugen jag blev på plättar nu… Jag som skulle försöka vara mer hälsosam fr.o.m nu… Men man BEHÖVER ju inte dränka plätten i sylt o socker… 😉

    • Nejdå, det behöver man ju inte göra 😉 vi har inget sött i grädden eller på bären. Och plätten är ungefär bara grädde, ägg och lite fiberhusk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *