Adventsljusstakar genom åren

IMG_5186.JPG

 

Så här basic är vår adventsljusstake i år. Jag har ingen energi att sätta på den kreativitet som krävs för att skapa ett arrangemang runt en adventljusstake, så vi lånade en som moffa har snickrat och pimpade den med metallsiffror. En väldigt traditionell skapelse jämfört med hur de senaste årens stakar har sett ut här hos oss.

IMG_77542013

IMG_17072012

advent52011

adventsljusstake (Medium)
2010

Som ni märker har de inte förändrats SÅ mycket de senaste fyra åren, förrän nu då.

 

En reaktion på “Adventsljusstakar genom åren

  1. Va roligt att se hur den sett ut tidigare år. Min har int heller ändrats så mycket… å iår har ja int hunnit få den klar ännu… står fortfarande med fjolåret mossa på… men innan helgen ska ja väl no hinn…

    /Kitty

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *