1: Dagen så allt förändrades

Lucka 1: Ett inlägg med rubriken ”Dagen då allt förändrades”.IMG_5203-0.PNG

Om jag liksom Elin skippar de där självklara dagarna som när vi gifte oss och fick barn och sånt, så finns det faktiskt en dag som förändrade allt väldigt mycket.
Jag minns exakt hur jag på vårterminen 2007 en dag hängde i kansliet vid FKF (som eleverna gärna gjorde för att prata med Rolli och Kristina på rasterna) med en utbildningskatalog i handen. Jag hade knappast ägnat särskilt mycket tid till att tänka på vad jag skulle göra efter mitt spontana mellanår, men någon skola måste jag väl ändå söka till. Det blev en rejäl AHA-upplevelse när jag plötsligt bestämde mig för att studera till trädgårdsmästare. Sagt och gjort, nu har jag en utbildning som trädgårdsmästare inom blomster och handel, och en fortbildningsexamen som florist.

Hur det förändrades?! Innan den där dagen hade jag inte en tanke på att jag ens skulle ha gröna fingrar. Men det har jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *