Skaffa skafferi

Alltså vårt nya skafferi är ju jättebra!! Vi har visserligen inga matvaror där, men att prata om ”skrubb” när man istället kan låtsas som att det är ett skafferi är ju dumt. Allt sånt som man inte använder dagligen hyser vi in i skafferiet, allt från pepparkaksformar, brödrosten och andra små hushållsmaskiner till pajformar, woken, strykjärnet och verktygsbacken.

Men det känns som om vårt skafferi saknar något…

IMG_5621.JPG

Väggar och dörr -självklart!
Det som hände var det här:

IMG_5562.JPGIMG_5586.JPGIMG_5622.JPG

Min bror fick i sista sekunden (när taket nästan var klart kom snön!) hjälp med att få sitt husbygge väderbeständigt i väntan på våren. Och det är självklart att Filips hus går före vårt skafferi, det går ju att använda utan väggar medan Filips hus… Tja, ni förstår.

Tänk att ett sånt här litet utrymme kan svälja så mycket grejer som det gör!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *